TURNÉPLAN

22 juli Tyresö Slott
Servering kommer att finnas på plats, så det är ej tillåtet att ha med sig egen mat och dryck.  OBSERVERA: Medtag egen solstol om du vill sitta eftersom konserten framförs på grusplanen på Borggården! Om du har möjlighet, lämna gärna bilen hemma. Detta p.g.a. begränsade parkeringsmöjligheter.
Konserten genomförs även vid regn.


23 juli Österskärs Havsbad
Konserten går av stapeln på  stranden framför Restaurang Solbrännan. OBSERVERA: Medtag egen solstol eller filt om du vill sitta!
Servering kommer att finnas på plats, så det är ej tillåtet att ha med sig egen mat och dryck. Konserten genomförs även vid regn.
Antalet parkeringsplatser är begränsade. Ett tips är att ta en tur med Roslagsbanan (smalspårig idyllisk järnväg) till Österskärs Station, därifrån är det ca 10 minuters promenad till Österskärs Havsbad.


24 juli Fyrskeppsudden, Öregrund
OBSERVERA: Medtag egen förtäring och egen solstol eller filt om du vill sitta.
Det finns begränsat med bänkar. Konserten genomförs även vid regn. Om du har möjlighet, lämna gärna bilen hemma. Detta p.g.a. begränsade parkeringsmöjligheter.


26 juli Furusunds Värdshus, Furusund

OBSERVERA: Medtag egen solstol eller filt om du vill sitta! Om du har möjlighet, lämna gärna bilen hemma. Detta p.g.a. begränsade parkeringsmöjligheter. Servering kommer att finnas på plats, så det är ej tillåtet att ha med sig egen mat och dryck. Konserten genomförs även vid regn.


27 juli Kärleksudden, Norrtälje

Servering kommer att finnas på plats, så det är ej tillåtet att ha med sig egen mat och dryck. OBSERVERA: Medtag egen solstol om du vill sitta, då konserten framförs på en grusplan. Om du har möjlighet, lämna gärna bilen hemma. Detta p.g.a. begränsade parkeringsmöjligheter.
Konserten genomförs även vid regn.


28 juli Redutten, Rindö
Konserten går av stapeln på Reduttens borggård. OBSERVERA: Medtag egen förtäring och egen solstol eller filt om du vill sitta. Konserten genomförs även vid regn. Det är MYCKET begränsade möjligheter till parkering. Det bästa är att ta färjan från Vaxholm och promenera från färjeläget. Buss 688 går från både Hemmesta- och Vaxholmshållet. Se sl.se


29 juli Malma Gård, Värmdö
Malma Gård ligger utmed Stavsnäsvägen mot Djurö. Det finns utmärkta parkeringsplatser, och vill man åka kommunalt tar man buss 433 eller buss 434 från Slussen
Servering kommer att finnas på plats, så det är ej tillåtet att ha med sig egen mat och dryck. du vill.OBSERVERA: Medtag egen solstol om du vill sitta. Det kommer att finnas ett begränsat antal stolar att hyra för en billig penning. Konserten genomförs även vid regn.

SAMTLIGA KONSERTER BÖRJAR 19.00
INSLÄPP FRÅN 18.00, förutom Malma Gård där det är insläpp fr.o.m. 17.00

©2021 Skärgårdsturnen

Log in with your credentials

Forgot your details?