Skärgårdspriset 2017

Varje år delar Skärgårdsturnen ut Skärgårdspriset till en person, företag, förening, organisation som har gjort en ovärderlig insats för naturmiljön eller kulturmiljön i StorStockholms skärgård med omnejd. Sommaren 2017 har de nominerade kandidaterna valts ut i samarbete med bl.a. lokala naturskyddsföreningar, respektive kommuner (Värmdö, Norrtälje och Haninge) liksom publika sammanhang såsom Skärgårdsturnéns sociala medier.

ÅRETS PRISTAGARE AV SKÄRGÅRDSTURNENS SKÄRGÅRDSPRIS ÄR:

HENRI TENGVALL

Henri Tengvall har motiverats med följande:

Med unikt engagemang och exceptionell initiativkraft har Henri Tengvall bidragit till att utveckla skärgårdens kultur och naturvärden. Enastående initiativ såsom Möjaprojektet, Bergs VA, Ö-märkt. Skärgårdskött, Ö-slakt och Seastop har alla på ett ovärderligt vis bidragit till att bevara ett öppet och levande skärgårdslandskap för generationer framöver.

©2017 Skärgårdsturnen

Log in with your credentials

Forgot your details?